Rreth nesh

Ligj & MoreLaw & More është një firmë ligjore multidisiplinare holandeze dhe këshilluese për taksat e specializuar në ligjin holandez të korporatave, tregtare dhe tatimore dhe është i bazuar në Amsterdam dhe Parkun Shkencor të Eindhoven - Hollandezin "Silicon Valley" në Hollandë.

Me korporatën e saj holandeze të korporatave dhe taksave, Law & More kombinon njohuritë e një firme të madhe këshillimi të korporatave dhe taksave me vëmendjen për detaje dhe shërbime të personalizuara që prisni nga një firmë butike. Ne jemi vërtet ndërkombëtarë për sa i përket fushëveprimit dhe natyrës së shërbimeve tona dhe punojmë për një varg klientësh të sofistikuar holandezë dhe ndërkombëtarë, nga korporatat dhe institucionet te individët.

Law & More ka në dispozicion një ekip të dedikuar avokatësh shumë gjuhësh dhe këshilltarësh tatimor me njohuri të thelluara në fushat e ligjit të kontratave holandeze, ligjin e korporatave holandeze, ligjin tatimor holandez, ligjin holandez të punësimit dhe ligjin ndërkombëtar të pronës. Firma gjithashtu specializohet në strukturimin efikas të taksave të aktiveve dhe aktiviteteve, ligjin e energjisë holandeze, ligjin financiar holandez dhe transaksionet e pasurive të paluajtshme.

Pavarësisht nëse jeni një korporatë shumëkombëshe, NVM, një biznes në zhvillim apo një individ privat, do të zbuloni se qasja jonë mbetet e njëjtë: angazhimi total për të qenë i arritshëm dhe i përgjegjshëm ndaj nevojave tuaja, në çdo kohë. Ne ofrojmë më shumë se përsosmëri ligjore teknike - ne ofrojmë zgjidhje të sofistikuara, multidisiplinare me një shërbim dhe qasje të personalizuar.

Ligji & Më tepër gjithashtu ofron shërbime ligjore për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve dhe kontestet ndaj kompanive dhe individëve. Kryen vlerësime të balancuara të mundësive dhe rreziqeve përpara të gjitha procedurave ligjore. Ai ndihmon klientët që nga fazat e hershme drejt fazës përfundimtare të procedurës ligjore, duke e mbështetur punën e tij në një strategji të menduar mirë dhe të avancuar. Firma gjithashtu vepron si një avokat i brendshëm për kompani të ndryshme holandeze dhe ndërkombëtare.

Për më tepër, firma ka ekspertizë në zhvillimin e procedurave komplekse të negociatave dhe ndërmjetësimit në Hollandë. E fundit, ne ofrojmë klientëve tanë kurse trajnimi në kompani, të përshtatura për t'ju përshtatur nevojave të punonjësve të tyre, në një larmi temash ligjore, të cilat janë me rëndësi për kompaninë në fjalë.

Jeni të mirëpritur të hidhni një vështrim në faqen tonë të internetit, ku do të gjeni informacione të mëtejshme rreth Ligjit & Më shumë. Nëse dëshironi të diskutoni një çështje specifike juridike ose nëse keni një pyetje në lidhje me shërbimet tona, ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni.

Firma jonë është anëtare e rrjetit të avokatëve LCS me qendër në Hagë, Bruksel dhe Valencia.