TARIFAT

Law & More tarifat për punën e saj tarifat në orë të përmendura më poshtë, të cilat ndër të tjera varen nga përvoja e punonjësve të saj dhe lloji i çështjes ku merren parasysh edhe faktorët e mëposhtëm:
  • Karakteri ndërkombëtar i çështjes
  • Njohuri speciale / ekspertizë unike / kompleksiteti ligjor
  • Urgjente
  • Lloji i kompanisë / klientit
Normat bazë:
Koleg   € 175 - € 195
bashkepuntore i larte   € 195 - € 225
partner   € 250 - € 275
Të gjitha tarifat janë pa TVSH 21%. Normat mund të ndryshohen çdo vit. Law & More është, në varësi të llojit të detyrës, i përgatitur të sigurojë një vlerësim të çmimit të përgjithshëm, i cili mund të rezultojë në një vlerësim të tarifës fikse për punën që duhet të kryhet.

Çfarë thonë klientët për ne

Shërbim shumë miqësor ndaj klientit dhe udhëzim i përsosur!

Z. Meevis më ka ndihmuar në një çështje të ligjit të punës. Ai e bëri këtë, së bashku me ndihmësin e tij Yara, me shumë profesionalizëm dhe integritet. Krahas cilësive të tij si avokat profesionist, ai mbeti në çdo kohë i barabartë, një njeri me shpirt, që të jepte një ndjenjë të ngrohtë dhe të sigurt. Hyra në zyrën e tij me duar në flokë, zoti Meevis më dha menjëherë ndjesinë se mund t'i lëshoja flokët dhe ai do të merrte përsipër që nga ai moment, fjalët e tij u bënë vepra dhe premtimet u mbajtën. Ajo që më pëlqen më shumë është kontakti i drejtpërdrejtë, pavarësisht ditës/orarit, ai ishte aty kur kisha nevojë për të! Një top! Faleminderit Tom!

10
Nora
Eindhoven

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Maksim Hodak

Maksim Hodak

Partner / Avokat

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Avokati-në-ligjit

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.