A JU K LRKONI
FIRMA E LIGJIT N THE HOLAND?

LIGJET TANIS JAN SP SPECIALISTTST N IN LIGJIN E DYT

kontrolluar ne daten Ne jemi mësuar të punojmë për klientë vendas dhe ndërkombëtarë.

kontrolluar ne daten Niveli i lartë shërbimi për çdo klient, individë si dhe kompani apo institute.

kontrolluar ne daten Ne jemi në dispozicion. Edhe sot.

Firma ligjore në Eindhoven Amsterdam - Law & More

Lehtë e arritshme

Lehtë e arritshme

Law & More është në dispozicion të Hënën deri të Premten nga 08:00 - 22:00 dhe gjatë fundjavave nga 09:00 - 17:00

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Komunikim i mirë dhe i shpejtë

Avokatët tanë dëgjojnë rastin tuaj dhe nxjerrin një plan veprimi të përshtatshëm
Qasja personale

Qasja personale

Metoda jonë e punës siguron që 100% të klientëve tanë të na rekomandojnë dhe që ne vlerësohemi mesatarisht me një 9.4

Imazhi i zyrësNe jemi një firmë ligjore dinamike holandeze me një karakter ndërkombëtar, të specializuar në fusha të ndryshme të ligjit Hollandez. Ne flasim Hollandisht, anglisht, frëngjisht, gjermanisht, turqisht, rusisht dhe ukrainisht. Firma jonë ofron shërbime në një numër të madh fushash të ligjit për kompanitë, qeveritë, institucionet dhe individët. Klientët tanë vijnë nga Hollanda dhe jashtë vendit. Ne jemi të njohur për qasjen tonë të përkushtuar, të arritshme, të nxitur, pa marrëzi.
kontrolluar ne daten Mund të kontaktoni Law & More për pothuajse të gjitha çështjet për të cilat keni nevojë për avokat ose këshilltar juridik.
kontrolluar ne daten Interesat tuaja janë gjithmonë parësore për ne;
kontrolluar ne daten Ne jemi drejtpërdrejt të arritshëm;
kontrolluar ne daten Terminet mund të bëhen me telefon (+31403690680 or +31203697121), Email (info@lawandmore.nl) ose përmes mjetit tonë online lawyerappointment.nl;
kontrolluar ne daten Ne ngarkojmë tarifa të arsyeshme dhe punojmë në mënyrë transparente;
kontrolluar ne daten Ne kemi zyra në Eindhoven Amsterdam.

A nuk është pyetja ose situata juaj specifike në faqen tonë të internetit?
Mos hezitoni të na kontaktoni. Ndoshta edhe ne mund t'ju ndihmojmë.

Imazhi i Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Avokati-në-ligjit
Avokati-në-ligjit
Avokati-në-ligjit

Këshillë ligjore

Metoda e punës së avokatëve tanë

1. Njohja

Kurioz për pozicionin tuaj në një çështje ligjore dhe çfarë Law & More mund të bëjë për ju? Ju lutem kontaktoni Law & More. Ju mund të njiheni dhe t'ia paraqisni pyetjen tuaj avokatëve tanë përmes telefonit ose postës elektronike. Nëse dëshironi, ata do të caktojnë një takim për ju në Qendrën për Ndihmë Law & More zyrë.

2. Diskutimi i çështjes

Gjatë emërimit në Avokat dhe zyrë ne do t'ju njohim më tej dhe do të diskutojmë sfondin dhe zgjidhjet e mundshme në çështjen tuaj ligjore. Avokatët e Law & More gjithashtu do të tregojë se çfarë ata mund të bëjnë për ju në terma konkretë dhe cilat mund të jenë hapat tuaj të ardhshëm.

3. Plani hap pas hapi

Kur udhëzon Law & More për të përfaqësuar interesat tuaja, avokatët tanë do të hartojnë një kontratë për shërbime. Kjo kontratë përshkruan marrëveshjet që ata kanë diskutuar më parë me ju. Çështja juaj zakonisht do të kryhet nga avokati me të cilin keni qenë në kontakt.

4. Trajtimi i çështjes

Mënyra se si trajtohet çështja juaj varet nga pyetja juaj ligjore, e cila mund të ketë të bëjë me, për shembull, hartimin e një këshille, vlerësimin e një kontrate, ose kryerjen e procedurave ligjore. Në Law & More ne e kuptojmë që çdo klient dhe situata e tij / saj është e ndryshme. Kjo është arsyeja pse ne përdorim një qasje personale. Avokatët tanë gjithmonë përpiqen të zgjidhin shpejt çdo çështje ligjore.

Çfarë thonë klientët për ne

Pyetjet e bëra më shpesh

Sa kushton të punësosh një avokat?

Kostot e një avokati varen nga lloji i caktimit dhe kohëzgjatja e tij.

Kostot e shërbimeve tona ligjore zakonisht bazohen në një tarifë për orë dhe tarifohen në mënyrë periodike. Sidoqoftë, ndonjëherë, mund të bëhet një rregullim i çmimit fiks. Law & More është i përgatitur të sigurojë një vlerësim ose pasqyrë të kostove në lidhje me caktimin paraprakisht. Më pas, gjithmonë do të merrni një specifikim të qartë të numrit të orëve të kaluara dhe punës së bërë.

Law & More zbaton tarifat e mëposhtme për orë:
Avokat 195 € - 225 €
Partneri 250 € - 275 €

Të gjitha normat janë pa TVSH 21%. Normat mund të rishikohen çdo vit.
Law & More nuk është i lidhur me Bordin Hollandez të Ndihmës Ligjore dhe nuk ofron shërbime në bazë të një 'shtese'. Nëse dëshironi të kualifikoheni për ndihmë juridike të subvencionuar, ju këshillojmë të kontaktoni një firmë tjetër ligjore.

Çfarë bën një avokat?

Pavarësisht nga çështja ligjore, avokatët në Law & More mund t'ju drejtojë dhe t'ju ndihmojë nga fillimi deri në fund të çdo çështje ligjore, bazuar në një strategji të menduar mirë, të përparuar. Nëse hartoni dhe rishikoni dokumente ligjore ose siguroni këshilla ligjore në rastin tuaj, Law & More a eshte aty per ty! Firma jonë ligjore gjithashtu ofron zgjidhje të mosmarrëveshjeve ligjore dhe shërbime gjyqësore për të dy bizneset dhe individët, dhe kryen vlerësime të balancuara të mundësive dhe rreziqeve para të gjitha procedurave ligjore. Për më tepër, Law & More jo vetëm që ju ofron shërbime juridike si këshilltar dhe ndërgjyqës, por është gjithashtu i disponueshëm për ju si një partner sparring.

Për çdo çështje ligjore, avokatët në Law & More zbatoni një strategji të qartë të përbërë nga katër hapa: njohja e njëri-tjetrit, diskutimi i çështjes së bashku, zbatimi i planit hap pas hapi dhe trajtimi i çështjes.

Sa shpejt do të ndihmohem?

Avokatët tanë janë mësuar të punojnë shpejt, kështu që ju kurrë nuk do të duhet të prisni gjatë për një përgjigje në postën tuaj elektronike ose për një nga anëtarët e stafit tonë të marrë në telefon. Shpejtësia dhe ekspertiza janë të një rëndësie të madhe për ne, kështu që ju mund të mbështeteni në komunikimin dhe trajtimin e shpejtë dhe të përqendruar të çështjes suaj ligjore.

La Law & More ekipi punon në mënyrë praktike dhe personale si për kompanitë dhe individët ndërkombëtarë dhe kombëtarë. Zyrat tona në Eindhoven Amsterdam kemi orë të gjata hapjeje dhe jemi të hapur në mbrëmje dhe në fundjavë: nga e hëna në të premte nga ora 8:10 deri në 9:5 dhe të shtunën dhe të dielën nga XNUMX e mëngjesit deri në XNUMX:XNUMX

Kur keni nevojë për një avokat?

A jeni një sipërmarrës ose një individ privat që keni një problem ligjor dhe do të dëshironit ta shihni atë të zgjidhur? Atëherë është e mençur të thërrasësh një avokat. Mbi të gjitha, pavarësisht nëse jeni një sipërmarrës ose një individ, çdo çështje ligjore mund të ketë një ndikim të madh financiar, material ose jomaterial në biznesin tuaj ose jetën tuaj. Në Law & More, ne e kuptojmë se çdo çështje ligjore është një shumë. Prandaj, ndryshe nga shumica e firmave ligjore, Law & More ju ofron diçka shtesë. Ndërsa shumica e firmave ligjore kanë njohuri vetëm për një pjesë të kufizuar të ligjit tonë dhe kryejnë punë rutinore, Law & More ju ofron, përveç njohurive të gjëra dhe specifike ligjore, shërbim të shpejtë dhe një qasje personale. Për shembull, avokatët tanë janë ekspertë në fushat e së drejtës familjare, ligjit të punësimit, ligjit të korporatave, ligjit të pronës intelektuale, ligjit të pasurive të patundshme dhe pajtueshmërisë. Dhe kur bëhet fjalë për bizneset, Law & More vepron për sipërmarrësit në degë të ndryshme të industrisë, transportit, bujqësisë, kujdesit shëndetësor dhe shitjes me pakicë.

A doni të dini se çfarë Law & More si studio ligjore në Eindhoven mund të bëjë për ju? Pastaj kontaktoni Law & More, avokatët tanë do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë. Mund të caktoni termin

• nga telefoni: +31403690680 or +31203697121
• me e-mail: info@lawandmore.nl
• përmes faqes së Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/

Si mund ta di se cili avokat më duhet?

Se cili avokat ju nevojitet zakonisht varet nga natyra e pyetjes suaj juridike. Për shembull, a keni ndonjë pyetje në lidhje me kompaninë tuaj? Atëherë keni nevojë për një avokat i cili është i specializuar në të drejtën e shoqërive tregtare. A ka karakter ndërkombëtar pyetja juaj juridike? Atëherë jeni më mirë me një avokat i specializuar në të drejtën ndërkombëtare. Duhet gjithashtu të theksohet se shumica e çështjeve ligjore kanë të bëjnë me më shumë se një fushë të ligjit, kështu që është e rëndësishme të angazhoheni një avokat i cili ka njohuri për secilën nga fushat e ligjit të përfshira.

Law & More është një kompani juridike aktive në fushën e së drejtës së korporatave, të drejtës së pronës intelektuale dhe teknologjisë, si dhe të drejtës së punës, të familjes, ligjit të imigracionit dhe ligjit të pasurive të patundshme. Përveç njohurive tona të gjera të ligjit holandez (procedural), Law & More është gjithashtu ndërkombëtar për nga shtrirja dhe natyra e shërbimeve të tij. Në mënyrë që t'u ofrojmë klientëve tanë shërbimin sa më të mirë të mundshëm, ne kemi një ekip të përkushtuar juristësh dhe juristësh shumëgjuhësh të cilët flasin anglisht, gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, turqisht, rusisht dhe ukrainisht.

A po kërkoni një fushë tjetër të ligjit? Pastaj hidhni një vështrim në faqen tonë të ekspertizës e cila rendit të gjitha fushat tona të ligjit. Avokatët tanë janë ekspertë në të gjitha fushat e përmendura dhe do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë në çdo fushë.

Law & More