MATSHTJE PRAKTIKE

Caktimi

Ështjet praktike

Kur ju besoni firmën tonë të avokatisë përfaqësimin e interesave tuaja, ne do ta përcaktojmë këtë në një marrëveshje caktimi. Kjo marrëveshje përshkruan termat dhe kushtet që kemi diskutuar me ju. Këto lidhen me punën që ne do të kryejmë për ju, tarifën tonë, rimbursimin e shpenzimeve dhe zbatimin e kushteve dhe kushteve tona të përgjithshme. Në ekzekutimin e marrëveshjes së caktimit, merren parasysh rregulloret në fuqi, përfshirë rregullat e Avokatisë Hollandeze. Detyra juaj do të kryhet nga avokati me të cilin jeni në kontakt, duke kuptuar se ky avokat mund të ketë pjesë të punës së tij të kryer nën përgjegjësinë dhe mbikëqyrjen e tij nga një prej avokatëve të tjerë, këshilltarët juridikë ose këshilltarët. Duke vepruar kështu, avokati do të veprojë në atë mënyrë që mund të pritet nga një avokat kompetent dhe me veprim të arsyeshëm. Gjatë këtij procesi, avokati juaj do t'ju mbajë të informuar për zhvillimet, përparimin dhe ndryshimet në çështjen tuaj. Nëse nuk është rënë dakord ndryshe, ne do të paraqesim, sa të jetë e mundur, korrespondencën që do t'ju transmetohet në formularin e projektit, me kërkesën për të na informuar nëse jeni dakord me përmbajtjen e tij.

Ju jeni i lirë të ndërpresë kontratën e caktimit para kohe. Ne do t'ju dërgojmë një deklaratë përfundimtare bazuar në orët e kaluara. Nëse është pajtuar një tarifë fikse dhe ka filluar puna, kjo tarifë fikse ose një pjesë e saj, për fat të keq nuk do të kthehet.

FinancaFinanca

Kjo varet nga caktimi se si do të bëhen aranzhimet financiare. Law & More është përgatitur të vlerësojë ose tregojë kostot që lidhen me caktimin paraprakisht. Kjo nganjëherë mund të rezultojë në një marrëveshje me tarifë fikse. Ne e marrim parasysh pozicionin financiar të klientëve tanë dhe jemi gjithmonë të gatshëm të mendojmë së bashku me klientët tanë. Kostot e shërbimeve tona ligjore që janë afatgjata dhe të bazuara në një tarifë në orë ngarkohen periodikisht. Mund të kërkojmë një pagesë paraprake në fillim të punës. Kjo është për të mbuluar kostot fillestare. Kjo paradhënie do të shlyhet më vonë. Nëse numri i orëve të punës është më pak se shuma e paradhënies, pjesa e papërdorur e paradhënies do të kthehet. Gjithmonë do të merrni një specifikim të qartë të orëve të kaluara dhe punës së kryer. Gjithmonë mund të pyesni avokatin tuaj për një shpjegim. Tarifa për orë e dakorduar përshkruhet në konfirmimin e detyrës. Nëse nuk është rënë dakord ndryshe, shumat e përmendura janë ekskluzive të TVSH-së. Ju gjithashtu mund të keni borxh kosto të tilla si tarifat e regjistrit gjyqësor, tarifat përmbarimore, fragmente, shpenzimet e udhëtimit dhe akomodimit dhe kostot e transportit. Këto të ashtuquajtura shpenzime nga xhepi do t'ju ngarkohen veçmas. Në rastet që zgjasin më shumë se një vit, norma e dakorduar mund të rregullohet çdo vit me një përqindje të indeksimit.

Ne dëshirojmë t'ju kërkojmë të paguani faturën e avokatit tuaj brenda 14 ditëve nga data e faturës. Nëse pagesa nuk është bërë me kohë, ne kemi të drejtë të (pezullojmë) përkohësisht punën. Nëse nuk jeni në gjendje të paguani faturën brenda periudhës së caktuar kohore, ju lutemi na njoftoni. Nëse ka një arsye të mjaftueshme për këtë, aranzhimet e mëtutjeshme mund të bëhen sipas gjykimit të avokatit. Këto do të regjistrohen me shkrim.

Law & More nuk është i lidhur me Bordin e Ndihmës Juridike. Ja përse Law & More nuk ofron ndihmë juridike të subvencionuar. Nëse dëshironi të merrni ndihmë juridike të subvencionuar ("një shtesë"), ju rekomandojmë të kontaktoni një firmë ligjore.

Detyrimi i identifikimit

Në funksionin tonë si një avokat juridik dhe konsulencë tatimore me seli në Hollandë, ne jemi të detyruar të respektojmë legjislacionin holandez dhe evropian të pastrimit të parave dhe mashtrimit (WWFT), i cili kërkon nga ne detyrimin për të marrë prova të qarta të identitetit të klientit tonë, para se të mund të ofrojmë shërbime dhe të fillojmë një marrëdhënie kontraktuale. Prandaj, një ekstrakt nga Dhoma e Tregtisë dhe / ose verifikimi i një kopje ose një provë e vlefshme identiteti mund të kërkohet në këtë kontekst. Mund të lexoni më shumë për këtë në vazhdim Detyrimet e KYC.

Kushtet e përgjithshme

Kushtet dhe rregullat tona të përgjithshme zbatohen për shërbimet tona. Këto terma dhe kodifikime të përgjithshme do t'ju dërgohen së bashku me marrëveshjen e caktimit. Ju gjithashtu mund t'i gjeni tek Kushtet e përgjithshme.

Procedura e ankesave

Ne i kushtojmë një rëndësi të madhe kënaqësisë së klientëve tanë. Firma jonë do të bëjë gjithçka në fuqinë e saj për t'ju ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm. Nëse megjithatë jeni të pakënaqur me një aspekt të veçantë të shërbimeve tona, ne ju kërkojmë që të na njoftoni sa më shpejt që të jetë e mundur dhe ta diskutoni atë me avokatin tuaj. Në konsultim me ju, ne do të përpiqemi të gjejmë një zgjidhje për problemin që është shfaqur. Ne gjithmonë do ta konfirmojmë me shkrim këtë zgjidhje për ju. Në rast se nuk është e mundur të arrijmë një zgjidhje së bashku, zyra jonë gjithashtu ka një procedurë ankese për zyra. Për më tepër, mund të gjeni në lidhje me këtë procedurë në Procedura e ankesave në zyrë.

Çfarë thonë klientët për ne

Shërbim shumë miqësor ndaj klientit dhe udhëzim i përsosur!

Z. Meevis më ka ndihmuar në një çështje të ligjit të punës. Ai e bëri këtë, së bashku me ndihmësin e tij Yara, me shumë profesionalizëm dhe integritet. Krahas cilësive të tij si avokat profesionist, ai mbeti në çdo kohë i barabartë, një njeri me shpirt, që të jepte një ndjenjë të ngrohtë dhe të sigurt. Hyra në zyrën e tij me duar në flokë, zoti Meevis më dha menjëherë ndjesinë se mund t'i lëshoja flokët dhe ai do të merrte përsipër që nga ai moment, fjalët e tij u bënë vepra dhe premtimet u mbajtën. Ajo që më pëlqen më shumë është kontakti i drejtpërdrejtë, pavarësisht ditës/orarit, ai ishte aty kur kisha nevojë për të! Një top! Faleminderit Tom!

10
Nora
Eindhoven

Imazhi i Tom Meevis

Tom Meevis

Partneri / Avokati Menaxhues

Maksim Hodak

Maksim Hodak

Partner / Avokat

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Avokati-në-ligjit

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Avokati-në-ligjit

Cilësimet e privatësisë
Ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit. Nëse jeni duke përdorur Shërbimet tona përmes një shfletuesi, ju mund të kufizoni, bllokoni ose hiqni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj të internetit. Ne gjithashtu përdorim përmbajtje dhe skenare nga palë të treta që mund të përdorin teknologji gjurmimi. Më poshtë mund të siguroni pëlqimin tuaj për të lejuar vendosjen e palëve të treta. Për informacion të plotë në lidhje me cookies që ne përdorim, të dhënat që mbledhim dhe si i përpunojmë, ju lutemi kontrolloni tonë Politika e Privatësisë
Law & More B.V.